top of page

PENSIONADO wint RTV Rijnmond Publieksprijs 2016


Het heeft even geduurd, maar afrgelopen week is bekend gemaakt dat 'Pensionado' van Popov Film de winnaar is geworden van de RTV Rijnmond Publieksprijs 2016.

Het kijkerspanel van RTV Rijnmond beoordeelde de film van regisseur Shariff Nasr en scenarist/producent Kuba Szutkowski als beste van de vier genomineerden. Het team zal de prijzen van RTV Rijnmond en Budgetcam binnenkort in ontvangst nemen. In de film dronken ze er vast een biertje op!

De leden van het kijkerspanel hebben de 4 publieksprijs winnaars van het het afgelopen 48 hour film project Rotterdam bekeken en een persoonlijke ranking gemaakt. De beste film kreeg 4 punten en de minste film 1 punt. Hieruit kwam een duidelijke winnaar naar voren:

1. Pensionado - Popov Film (26 punten)

2. Underdog - Ego Films (21 punten)

3. 600 Volt - Team Gers! (18 punten)

4. Ik kan alles - MOOW Films (15 punten)


Recent Posts
Archive
bottom of page